495944.jpg

 

 

Marmelaadin keväinen juustokakku<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pohja:

 

10 diggestive keksiä

2 kourallista lidlin suklaamuroja

50 g voita

 

Keksit murustetaan ja sekoitetaan pehmeän voin kanssa "tahnaksi". Seos painellaan irtopohjavuokaan ja laitetaan jääkaappiin.

 

Juustohyytelö:

 

Paketti Violan Appelsiini-tuorejuustoa.

2,5 dl kerma vaahdotettuna

muutama tippa vaniljaesanssia tai pari tl. vaniljasokeria.

1 dl lidlin persikkanektaria

pikku purkillinen mandariinilohkoja

4 rkl sokeria

5 liivatelehteä

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita varovasti kermavaahtoon tuorejuusto. Lisää sokerit (esanssi) ja mandariinilohkot. Kiehauta desinverran persikkanektaria. Sekoita siihen liotetut ja puristellut liivatteet. Anna hetkisen jäähtyä ennen kuin lisäät sen kerma- juustoseokseen.  Kaada seos vuokaan murupohjan päälle ja laita kylmään hyytymään.

 

Valmista päälle Persikkakiille, kun kakku on hyytynyt.

 

2 dl persikkanektaria

0,5 tl liivatejauhetta

pieni purkki mandariinilohkoja.

 

Liota liivatejauhe pikkutilkassa kylmää vettä ( 2tl) Kuumenna nektari ja lisää liivatemössö mehuun. Sekoita hyvin ja ODOTA , että seos kunnolla jäähtyy. Asettele odotellessa mandariinilohkot kakun päälle.

    Älä tee niin kuin minä eli kaada seosta melkein kuumana päälle. Se ei ehkä näytä hyvältä, kun kakku sulaa hyytelön sekaan :/ Maistui kyllä hyvältä niinkin J

 

Kuvakin tulee jahka sellainen saadaan. Tämänpäiväisestä kakusta ei oikein kehtaa :/