Marmelaadin keväinen juustokakku<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Pohja:
10 diggestive keksiä
2 kourallista lidlin suklaamuroja
50 g voita
Keksit murustetaan ja sekoitetaan pehmeän voin kanssa "tahnaksi". Seos painellaan irtopohjavuokaan ja laitetaan jääkaappiin.
Juustohyytelö:
Paketti Violan Appelsiini-tuorejuustoa.
2,5 dl kerma vaahdotettuna
muutama tippa vaniljaesanssia tai pari tl. vaniljasokeria.
1 dl lidlin persikkanektaria
pikku purkillinen mandariinilohkoja
4 rkl sokeria
5 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita varovasti kermavaahtoon tuorejuusto. Lisää sokerit (esanssi) ja mandariinilohkot. Kiehauta desinverran persikkanektaria. Sekoita siihen liotetut ja puristellut liivatteet. Anna hetkisen jäähtyä ennen kuin lisäät sen kerma- juustoseokseen. Kaada seos vuokaan murupohjan päälle ja laita kylmään hyytymään.
Valmista päälle Persikkakiille, kun kakku on hyytynyt.
2 dl persikkanektaria
0,5 tl liivatejauhetta
pieni purkki mandariinilohkoja.
Liota liivatejauhe pikkutilkassa kylmää vettä ( 2tl) Kuumenna nektari ja lisää liivatemössö mehuun. Sekoita hyvin ja ODOTA , että seos kunnolla jäähtyy. Asettele odotellessa mandariinilohkot kakun päälle.
Älä tee niin kuin minä eli kaada seosta melkein kuumana päälle. Se ei ehkä näytä hyvältä, kun kakku sulaa hyytelön sekaan :/ Maistui kyllä hyvältä niinkin J
Kuvakin tulee jahka sellainen saadaan. Tämänpäiväisestä kakusta ei oikein kehtaa :/
Kommentit