Kivoja nämä päivät, kun huomaa ruoanlaitto hetkellä kaiken olevan loppu. kanaa ja riisiä oli tarkoitus laittaa vaan eipä ollutkaa riisin riisiä. Pienoisen kriisin sitä vastoin meinasi pukata päälle, kun huomasin perunoidenkin olevan lopuillaan…..kuten myös makaroonien. :/ Kääk… Onneksi löytyi lasagnelevyjä ja kanaa. lisäksi kaikkea muuta mitä kaapista löytyi ja saatiin vallan herkullista vatsantäytettä J Mielestäni voitti sen perinteisen jauhelihalasagnen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kanalasagne

 

400g kanafilettä  (esim. hunajamarinoituja)

2 tl oliiviöljyä

2 pientä sipulia

1 pun. paprika

1 prk ananasrenkaita tai paloja

n. ½ dl ketsuppia

Kourallinen fetakuutioitaJ

desin verran juustoraastetta (esim. emmental)

3dl maitoa

3 dl kermaa

2 tl valkosipulijauhetta

2 tl pitsamaustetta

vehnäjauhoja

 

12 kpl lasagnelevyjä

 

Suikaloi kanafileet. Kuullota pannulla öljyssä kanasuikaleet ja sipuli. Lisää kuutioitu paprika sekä ananaspalat. Lisää ketsuppi, maito, kerma sekä lopuksi feta, juustoraaste ja mausteet.( Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.) Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja sekoita kunnes kastike sakenee.

   Kauho vuoanpohjalle kastiketta niin, että pohja peittyy. Lisää neljä lasagnelevyä. Jatka näin kolme kerrosta niin, että päällimmäiseksi jää kastikekerros. Voit vielä ripotella pinnalle juustoa.

Paista 200 asteessa noin puolituntia.

 

576852.jpg