Tyttärellä oli eilen kekkerit. Juhlittiin seitsemää täyteen tullutta vuotta prinsessana. Hulinaa riitti ja oli oikein hauskaa....myös äidillä:) Eilen aamulla iski kauhea paniikki, kun kakun koristelusta ei ollut mitään ideaa. Lisäksi huomasin pakanneeni muuttoa odotellessa pursottomeni ja lähes kaikki terät siihen. Pari surkimusta löytyi onneksi. Pursotinpussin ominaisuutta näytteli hyvin heikosti puolenlitran minikrip pussi jonka nurkkaan tein reiän suutinta varten. Mitään muuta ei ollut:(  Jokainen voi mielikuvitella tilanteen... aika sottaista hommaa noilla värkeillä. No aikaan saannokset ovat tässä.

217554.jpg

217556.jpg

217555.jpg

Aika epätarkkoja kuvia. En ole saanut mieheltä manguttua uutta kameraa näitä mun hyvin tärkeitä otoksia varten ;) ....Niin ja kamerassahan se vika on eikä kuvaajassa :)

Kakun päälle lisäsin vielä tikkareita pystyyn. Kävi, kun kuumille kiville...tikkarit ja kakku.

217551.jpg

217552.jpg

217560.jpg

 

Unelma torttu minun tapaan.

4 munaa ja 1,5 dl sokeria vaahdotetaan kunnolla. Joukkoon siivilöidään varovasti 1/2 dl vehnäjauhoja sekä 4 rkl tummaa kaakaota. Halutessa myös 1 tl leivinjauhetta. Kaadetaan varovasti pellille ja paistellaan 170 asteessa n. vartti. ( en koskaan katso kellosta aikaa joten tuo voi heittää....tykkään mieluummin kuullostella miltä leipomus tuntuu)

Torttupohja kaadetaan sokeroidulle voipaperille. Odotetaan, että se jäähtyy jonka jälkeen levitellään sille n. 2dl vaahdotettua kermaa, 2 banaania pieninä paloina ja raastettu omena. Lopuksi 6 pötköä pätkistä paloina.

Kääritään rullalle ja päälle leitin sulatetun valkosuklaalevyllisen sekä tekstin kirjoitin kakkukoristegeelillä. Oli namia niin kauan, kuin sitä riitti!!!

217558.jpg

Tämä ei esittelyitä kaipaa. Ihan vaan dippilautanen joka upposi huomattavasti paremmin aikuiseen väkeen. Keskimmäisessä siis ihan kaupan dippimaustetta ja kermaviiliä.

Lisäksi oli Lidhlin spritemaisesta limskasta ja pirkan omena-mansikkamehutiivisteestä tehtyä boolia. Karnevaalikeksejä, hanna ja kerttupipareita ja pätkiskakkua.