515214.jpg

 

Mansikkainen hyytelökakku<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Keksipohja diggestiveistä.

 

Mansikkahyytelö:

 

2 dl kermaa vaahdotettuna

200g vaniljan makuista tuorejuustoa

2 tl vaniljasokeria

2 rkl sitruunamehua

0,3 dl mansikkamehua tai vettä

0,5 dl mansikkamarmeladia

250 g mansikoita

6 liivatelehteä

 

Ainekset vain sekaisin J Liivatteet liotetaan kylmässä vedesä ja lisätään kuumaan mehuun tai veteen. Annetaan hetken jäähtyä ja sekoitetaan hyvin muihin aineksiin. Seos kaadetaan keksipohjan päälle vuokaan.

 

Kiille:

 

2,5 dl mansikkakiisseliä (löysin lidlistä jotakin aivan ihanan makuista kiisseliä, jota päätin kokeilla tähän tarkoitukseen)

2 liivatelehteä

0,5 dl vettä

 

Lisäsin kiilteen päälle vielä röykkiön mustikoita joita "kaunistelin" hyytelösokerilla ja aiemmin näpertämilläni kukkasilla.

 

Namia !!

515215.jpg