Mansikkainen hyytelökakku<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Keksipohja diggestiveistä.
Mansikkahyytelö:
2 dl kermaa vaahdotettuna
200g vaniljan makuista tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
0,3 dl mansikkamehua tai vettä
0,5 dl mansikkamarmeladia
250 g mansikoita
6 liivatelehteä
Ainekset vain sekaisin J Liivatteet liotetaan kylmässä vedesä ja lisätään kuumaan mehuun tai veteen. Annetaan hetken jäähtyä ja sekoitetaan hyvin muihin aineksiin. Seos kaadetaan keksipohjan päälle vuokaan.
Kiille:
2,5 dl mansikkakiisseliä (löysin lidlistä jotakin aivan ihanan makuista kiisseliä, jota päätin kokeilla tähän tarkoitukseen)
2 liivatelehteä
0,5 dl vettä
Lisäsin kiilteen päälle vielä röykkiön mustikoita joita "kaunistelin" hyytelösokerilla ja aiemmin näpertämilläni kukkasilla.
Namia !!
Kommentit